Yuniku, mert egyedi vagy

Egyedi vagy, egyedi arcvonásokkal és érzelmekkel!

Fejezd ki ezt egy yuniku szemüveggel!

A Yuniku jelentése japánul: egyedi.
A világ első 3D-s tervezésű, tökéletesen személyre szabott szemüvege. A 3D technológiával készülő személyre szabott Yuniku szemüveg teljes mértékben a te arcformádnak és vizuális igényeidnek megfelelően kerül legyártásra.

Csíkszeredában, sőt egész Hargita megyében csak nálunk!

A keretcentrikusság helyett elsősorban a tökéletes látásélményre kerül a fókusz a Yuniku szemüveg gyártása során.

A hagyományos szemüvegek csak egy bizonyos mértékig személyre szabhatók, mivel a keret és annak illeszkedése adott, és a lencseparamétereknek ehhez kell igazodniuk, ami negatívan befolyásolhatja a látásunkat.

 

A Yuniku teljes mértékben a te látásodra helyezi a hangsúlyt, a te egyedi vizuális igényeidnek megfelelő optimális paramétereket veszi figyelembe és azok függvényében tervezi a keretet és kerül nyomtatásra 3D-s technológiával.

 

Először élvezhető az egyedülálló optikai precizitás, stílus- és illeszkedésbeli kompromisszumok nélkül!

A Yuniku szemüveged elkészülésének lépései

Videó lejátszása

1.

Arcszkennelés során rögzítésre kerülnek arcvonásbeli adottságaid. Ez biztosítja, hogy a keret tökéletesen illeszkedjen az arcodhoz és lehetővé teszi a legideálisabb kerettípus kiválasztását is.

2.

A Yuniku alkalmazás használatával összegyűjtjük a vizuális és életstílusbeli igényeiddel kapcsolatos adatokat, amelyeket figyelembe veszünk a megfelelő látómezők kikalakításakor.

3.

A következő lépésben ki kell választanod a megfelelő modellt a meglévő keretkollekcióból, kiválaszthatod a tökéletesen illő keretformát, színt és mintázatot.

 

A Yuniku a Hoya prémium kategóriás szemüveglencséivel kapható, kiválaszthatod az igényeidnek leginkább megfelelő alapanyagot, színezést, felületkezelést.

 

A Yuniku kiválasztása során természetesen megnézheted magadat a Yuniku kijelzőn az egyedi tervezésű szemüvegben.

4.

3D nyomtatóval kinyomtatják a tökéletesen rád szabott keretet.

Kérj időpontot egy Yuniku próbára.

Rólunk

Vásárlói vélemények

Mag Emoke
Mag Emoke
2022-08-01
Balint Beti
Balint Beti
2022-07-23
Nagyon szépen köszönöm. Minden tökéletes. Imádom az új keretet. Visszatérek hozzátok . Mindenkinek csak ajánláni tudom az Elit csapatot. Csak így tovább. The Best Team
Lazar Cosmin
Lazar Cosmin
2022-07-20
Norbert Lungu
Norbert Lungu
2022-07-18
Bernadett Petres
Bernadett Petres
2022-07-05
Nagyon pozitív tapasztalatom van az Elit optikával😊 3 éves korom óta viselek szemüveget, de eddigi 22 év alatt senki nem fedezte fel, hogy mi bujkál a szemeimben és mi okozhatja a rengeteg migrént. Hálás vagyok ezért 😊 Ami azt illeti, én nagyon parázom a vizsgálatoktól korábbi rossz tapasztalatok miatt, viszont itt pár perc után el is múlt a feszengésem😊 Egyszóval csak annyi, hogy köszönöm a profi munkát, az érthető kommunikációt, a kedvességet és mindent♥️
Malnasi Szabolcs
Malnasi Szabolcs
2022-06-30
Bea Tankó
Bea Tankó
2022-05-31
Az ELIT optikának köszönhetően szìnesebben látom a világot. Első osztályú kiszolgalás, precìz munka és szebbnél szebb szeműveg keretek.
Beáta Búzás
Beáta Búzás
2022-04-10
Ismerős ajánlása alapján választottam az Elit Optikát és jó döntés volt. A látásvizsgálat korszerű technológiával történik, az ott dolgozók kedvesek és felkészültek, a kínálat pedig kellően gazdag ahhoz, hogy mindenki megtalálja a tökéletes szemüveget. Én megtaláltam :)
Szilágyi Gabriella
Szilágyi Gabriella
2022-02-10