Fordulj hozzánk!

Pontosan tudjuk milyen nehéz megtenni az első lépést

…de szemvizsgálatunk 7. lépésének végére olyan megnyugvással és élményekkel leszel gazdagabb, amit el sem tudtál képzelni előtte egy vizsgálatról!

 

Szakértő kezekben és kellemes, gondoskodó légkörben leszel nálunk, az Elit optikában, erről mi biztosíthatunk:

Évekkel ezelőtt megálmodtam egy olyan optikát, ami több, mint egy szemüveg üzlet, ahol ügyfeleink a lehető legteljesebb kiszolgálásban részesülnek. Ezért dolgozom és tanulok azóta is. Folyamatosan fejlesztem magam, a kollégáimat és az Elit optikát! Ha igazán fontos, hogy jól láss, és hogy a szemüveged emeljen megjelenéseden, fordulj hozzánk!
d-borbala
Demeter Borbála
Optomestrista - Cégtulajdonos
Minden ügyfelünk másképp éli meg a látásproblémáit, egyedi, személyre szabott vizsgálatban kell részesítenünk és a szemüvegkeret választást is az egyéniségéhez kell szabnunk. Az Elit optikában azt tanultam meg, hogy ne futószalagszerűen dolgozzunk. Minden ügyfél megérdemli, hogy csak rá és az ő egyéni látásproblémáira fókuszáljunk!
Simon Mária
Optikus
Andi a hozzád leginkább illő keretek kiválasztásában, a megfelelő napszemüveg megtalálásában is tud segíteni, forduljatok hozzá is bizalommal! Örül, hogyha tud segíteni, minden visszajelzés motiválja, úgyhogy kérdezzetek bátran tőle is.
Andrada-c
Andrada Colceriu
Előkönyvelő, Bolti Eladó
Emőke mindenben maximalista, a te kiszolgálásod esetében is arra törekszik, hogy a lehető legtöbbet nyújtsa.
Tankó Emőke
Optikus

Szemüge

Szemüge az optika nyitása óta hű kollégánk, kitanulta a szakma fortélyait. Bárhol találkoztok vele, figyeljetek mondandójára, hasznos és értékes információkkal lát el!

Vedd fel velünk a kapcsolatot