Te putem ajuta

ȘTIM EXACT CÂT DE DIFICIL ESTE SĂ FACI PRIMUL PAS...

…dar la finalul pasului 7 al consultației noastre optometrice, veți avea o liniște sufletească și o experiență pe care nu v-ați fi imaginat înainte!

La Optica Elit, vă asigurăm, că veți fi pe mâini bune într-o atmosferă plăcută și grijulie.

Cu ani în urmă, am visat la un magazin de optică care să fie mai mult decât un simplu magazin de ochelari, unde clienții noștri să primească cele mai bune servicii posibile. Tocmai acesta este motivul pentru care lucrez și învăț. Mă perfecționez în permanență alături de colegii mei și dezvoltăm împreună Optica Elit! Dacă este foarte important pentru dumneavoastră să vedeți bine și pentru ca ochelarii să vă oferă un aspect atractiv, veniți la noi!
d-borbala
Demeter Borbála
Optometrist- proprietar de afacere
Fiecare client are o experiență diferită în ceea ce privește problemele de vedere. Astfel vă oferim o examinare individuală, personalizată și vă ajutăm în alegerea ramei care să fie adaptată la personalitatea dumneavoastră. Pe acest aspect m-am concentrat în timpul studiilor mele de optometrist, iar în munca mea încerc să evit o abordare de tip "bandă rulantă". Fiecare client merită să ne concentrăm pe el și pe problemele sale individuale de vedere! Sunteți bineveniți!
s-bettina
Sorbán Bettina
Optometrist
Va ajut cu cel mai mare drag pentru a va alege ramele perfecte in functie de nevoile si personalitatea dvs, va sunt disponibila cu orice sfat. Ma bucur sa fiu aici alaturi de colegele mele pentru a va ajuta!
Andrada-c-closeup
Andrada Colceriu
Contabil Primar, Vânzătoare
Ani este specialistul din filiala noastră din Sândominic. A învățat multe în ultima perioadă pentru a vă ajuta să alegeți cele mai bune lentile în funcție de stilul dumneavoastră de viață și pentru a găsi rama perfectă pentru dumneavoastră. Puteți citi mai multe despre sediul nostru din Sândominic AICI.
cs-annamaria
Csatlós Anna Mária
Optician

Oculici

un coleg loial încă de la deschiderea opticii, a învățat toate trucurile profesiei. Oriunde îl întâlnești, fii atent la ceea ce are de spus, îți va da informații utile și valoroase!

Să ținem legătura!