Garanție

Pentru prima ta pereche de ochelari cu adevărat bună.

Un consult optometric, îmbunătățirea vederii, este un serviciu bazată pe încredere.

De aceea, înainte să vă comandați ochelarii, dorim să vă asigurăm că Optica Elit, folosind marca TAUPERT, vă oferă o garanție cinstită și completă.

În cadrul consultației și al montării ochelarilor, vă punem la dispoziție o gamă de instrumente de ultimă generație, pentru că vederea dumneavoastră o merită.

În ultimul an, ne-am extins instrumentarul pentru a vă oferi cele mai moderne și precise analize.

Pe lângă furnizarea de informații corecte, dacă găsim, de exemplu, semne de boli oculare, nu vă recomandăm ochelari, ci un examen oftalmologic complex. Dacă ochelarii pe care îi purtați în prezent sunt adecvați sau dacă o nouă pereche de ochelari v-ar îmbunătăți doar într-o mică măsură calitatea vieții, nu trebuie să vă faceți griji că veți fi obligat „inutil” să cumpărați ochelari noi.

Dacă sănătatea ochilor și vederea dumneavoastră sunt bune, este ceea ce ne bucură cel mai mult.

Este foarte important pentru noi să puteți vedea bine cu noii dvs. ochelari, dar ne dorim, de asemenea, ca noii dvs. ochelari să vă însoțească mult timp. De aceea, atunci când primiți ochelarii, vă vom oferi toate informațiile necesare cu privire la purtarea, curățarea și întreținerea acestora.

Vă vom recomanda întotdeauna lentilele care se potrivesc cel mai bine stilului dumneavoastră de viață, de la un producător care asigură o calitate superioară și inovativă.

Ne concentrăm doar pe tine! Nu ne putem permite să facem o analiză rapidă (dar imprecisă). Vă vom oferi un consult optometric amănunțit și corect, după care scopul principal este de a alege ramele care se potrivesc personalității și stilului dumneavoastră, precum și lentilele care vă vor ajuta cel mai bine în activitatea dumneavoastră.

Purtătorii de ochelari sunt mai fericiți atunci când au ochelari cu adevărat personalizați, care se potrivesc stilului lor individual, îi avantajează imaginea, îi ajută în munca lor, le sprijină siguranța și le ușurează viața. Cu noi, veți obține garantat acest lucru.