Garancia

Az első igazán jó szemüvegedért.

A szemvizsgálat, látásod javítása bizalmi szolgáltatás.
Ezért már a szemüveged megrendelése előtt szeretnénk Téged biztosítani arról, hogy az Elit optika a TAUPERT SZEMVIZSGÁLAT márkát alkalmazva őszinte és sokrétű garanciát biztosít számodra.

A vizsgálat és a szemüvegkészítés során egy, az élvonalba tartozó műszerparkot állítunk látásod szolgálatába, mert a szemed világa ezt követeli meg.
Az elmúlt 1 évben bővítettük műszerparkunkat, hogy a legkorszerűbb, legpontosabb vizsgálatokban legyen részed.

A korrekt tájékoztatás mellett ide tartozik az is, hogy ha pl. szembetegségre utaló jelet találunk, akkor nem szemüveget javaslunk, hanem komplex szemészeti kivizsgálást. Ha jelenlegi szemüveged megfelelő, vagy egy új szemüveg csak kis mértékben javítaná az életed minőségét, nálunk nem kell attól tartanod, hogy „feleslegesen” rád erőltetünk egy újabb szemüveget.

 

Ha a szemed egészsége és a látásod rendben van, annak örülünk a legjobban.

Nagyon fontos számunkra, hogy új szemüvegeddel jól láss, de amellett arra is törekszünk, hogy új szemüveged hosszú időn keresztül segítőtársad lehessen. Ezért szemüveged átvételekor minden fontos viselési, tisztítási és karbantartási tudnivalóval ellátunk.

Mindig az életvitelednek és látásodnak leginkább megfelelő szemüveglencsét javasoljuk számodra, amely magas minőségű és az innovativitást is szem előtt tartó gyártótól származik.

Csak rád fókuszálunk! Nem engedhetjük meg magunknak, hogy gyors (de pontatlan) vizsgálatot végezzünk. Nálunk egy körültekintő szemvizsgálatban lesz részed, emellett az egyéniségedhez, stílusodhoz illő szemüvegkeret kiválasztása és a Te életedet leginkább támogató szemüveglencse megválasztása a fő cél.

A szemüvegesek boldogabbak, ha igazán testreszabott, egyéni stílusukat építő szemüveg öltözteti megjelenésüket, segíti munkájukat, támogatja biztonságukat, könnyíti életüket. Ezt nálunk garantáltan megkapod.