O metodă de Consultație optometrică
unică în România

Consultație optometrică Taupert doar în Optica Elit

Consultație
în șapte pași

Pentru prima ta pereche de ochelari cu adevărat bună.

Garanție de șapte ori extinsă

Despre noi

Recenziile clienților

Mag Emoke
Mag Emoke
2022-08-01
Balint Beti
Balint Beti
2022-07-23
Nagyon szépen köszönöm. Minden tökéletes. Imádom az új keretet. Visszatérek hozzátok . Mindenkinek csak ajánláni tudom az Elit csapatot. Csak így tovább. The Best Team
Lazar Cosmin
Lazar Cosmin
2022-07-20
Norbert Lungu
Norbert Lungu
2022-07-18
Bernadett Petres
Bernadett Petres
2022-07-05
Nagyon pozitív tapasztalatom van az Elit optikával😊 3 éves korom óta viselek szemüveget, de eddigi 22 év alatt senki nem fedezte fel, hogy mi bujkál a szemeimben és mi okozhatja a rengeteg migrént. Hálás vagyok ezért 😊 Ami azt illeti, én nagyon parázom a vizsgálatoktól korábbi rossz tapasztalatok miatt, viszont itt pár perc után el is múlt a feszengésem😊 Egyszóval csak annyi, hogy köszönöm a profi munkát, az érthető kommunikációt, a kedvességet és mindent♥️
Malnasi Szabolcs
Malnasi Szabolcs
2022-06-30
Bea Tankó
Bea Tankó
2022-05-31
Az ELIT optikának köszönhetően szìnesebben látom a világot. Első osztályú kiszolgalás, precìz munka és szebbnél szebb szeműveg keretek.
Beáta Búzás
Beáta Búzás
2022-04-10
Ismerős ajánlása alapján választottam az Elit Optikát és jó döntés volt. A látásvizsgálat korszerű technológiával történik, az ott dolgozók kedvesek és felkészültek, a kínálat pedig kellően gazdag ahhoz, hogy mindenki megtalálja a tökéletes szemüveget. Én megtaláltam :)
Szilágyi Gabriella
Szilágyi Gabriella
2022-02-10

Durerea de cap poate fi cauzată de o problemă de vedere

Care sunt simptomele care indică faptul că ați putea avea o problemă de vedere și că trebuie să vă programați pentru un consult?

Ochelari unici, imprimate la forma feței tale

Instrumentar unic în județul Harghita

Lorem Ipsum

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.